Skip to main content

Gewoon een beetje meer doen

Bekwame partner bij u ter plaatse

In het eerste servicegesprek met u vragen onze rolvormexperts vaak nog wat meer: Omdat deze vragen vaak het antwoord zijn op uw individuele eisen. Zo krijgt u van ons deskundige ondersteuning in de vorm van persoonlijk advies, doelgerichte moderniseringen, speciale opleidingen voor uw medewerkers, snelle leveringen van reserveonderdelen en componenten, en nog veel meer.

De verschillende diensten maken deel uit van onze succesvolle procescyclus: U kunt deze diensten afzonderlijk bestellen, combineren volgens uw vereisten of gebruik maken van de volledige procescyclus voor uw profileerlijn. Deze procescyclus omvat ook de ontwikkeling van prototypes, ons proef- en testlaboratorium, procesintegratie en productie, montage en inbedrijfstelling in Schopfheim, alsook inbedrijfstelling ter plaatse wereldwijd.

Gebruik onze service hotline +49 (7622) 391-391

Advies

Individuele informatie van insiders

Persoonlijk en uitgebreid advies verlaagt de kosten

De uitgebreide en specifieke knowhow van onze rolvormexperts is voor u een groot voordeel: in een persoonlijk gesprek gaan wij specifiek in op uw wensen. Dit reduceert zowel de investeringskosten voor uw rolvormmachine als de productiekosten van uw rolvormtechnologieën.

Vernieuwing

Het optimale eruit halen

Profileermachines altijd op de nieuwste stand op gebied van techniek houden.

Wij bouwen toekomstgerichte profileermachines voor u. Jij en ook wij zijn altijd gebonden aan vooruitgang: In de loop van de tijd kunnen zich wijzigingen en vernieuwingen voordoen, waarvan wij u graag op de hoogte brengen en die wij op uw profileerlijn kunnen installeren.

Onderhoud en herstelling

Gerichte ondersteuning voor veilige processtromen

Doeltreffende controles voorkomen kostenintensieve productieverliezen

Onze klantendienst helpt u met alle vragen over uw profileerlijn. Of het nu gaat om gerichte controles om kostbare productiestilstanden te vermijden of om de installatie van nieuwe originele onderdelen in geval van een defect: ons team in de serviceafdeling staat persoonlijk, telefonisch, per e-mail of via internet voor u klaar.

Spare Parts en componenten

Het oog van een expert voor de juiste diagnose

Snelle levering van onderdelen en componenten

Indien geplande of ongeplande reparaties aan uw profileerlijn moeten worden uitgevoerd, zal onze spare parts verkoopsafdeling u snel en deskundig helpen: onze deskundigen op het gebied van rolvormen zullen snel vaststellen welke reserveonderdelen nodig zijn en ervoor zorgen voor snelle levering. Dit geldt ook voor volledig voorgemonteerde componenten en assemblages die klaar zijn voor gebruik in uw systeem.

Contacteer onze rolvormspecialisten

Elke industrie heeft zijn eigen speciale technologische vereisten.en daarom zal ook uw bedrijf zijn eigen speciale vragen hebben over profileerlijnen en rolvormprocessen: onze experts hebben de antwoorden die u nodig hebt!

Kurt Vanlerberghe

Productmanager
Telefoon +32 (0)50 45 60 52
E-mail  kurt.vanlerberghe@vac-machines.be

V.A.C. MACHINES NV
Kleine Pathoekeweg 13-15
8000 Brugge
BELGIUM

www.belgium.dreistern.com

Neem nu contact op met uw persoonlijke contactpersoon

V.A.C. MACHINES
Kleine Pathoekeweg 13-15
8000 Brugge
BELGIUM

info@dreistern.com

Or contact us via:

+32 50 315083Contactform