Skip to main content

Rolvormexpert van A tot Z

Uitgebreid dienstenpakket van opstart tot ver na ingebruikname

Eerste analyses, advies, opleiding: onze rolvorm-experts beheersen het ABC van alle diensten die betrekking hebben tot uw profileerlijn. Als een van de wereldmarktleiders op het gebied van profileringstechnologieën staan wij u ook tijdens de installatie en, indien u dat wenst, tot ver na de inbedrijfstelling bij: vanaf de eisen tot aan de bepaling van de actuele matktwaarde van uw machine, profiteert u van onze knowhow.

Onze verschillende diensten maken alle deel uit van onze succesvolle procescyclus die u kunt bestellen in afzonderlijke modules, kunt combineren in een systeem op maat of kunt exploiteren als een compleet systeem.

Advies

Persoonlijke tips

Gericht advies tijdens rolvormprocessen en op beurzen

Rechtstreeks contact tussen u, de specialisten van uw bedrijf en onze profileringsexperts is voor ons heel belangrijk: bij elk profileringsproces zijn er speciale kenmerken die wij samen uitwerken en de best mogelijke oplossingen bespreken en uitvoeren. Wij geven u ook graag advies op beurzen: Hier vindt u een overzicht van onze deelnames aan beurzen.

Prototype-ontwikkeling

Gewoon sneller en beter bij de start.

Rapid prototyping bespaart kosten en veel tijd

Voor volledig nieuwe rolvormingsopdrachten, waarvoor geen beproefde oplossingen bestaan, hebben wij een efficiënt antwoord: onder de noemer "Rapid Prototyping" bieden wij snelle en economische processen voor de productie van prototypes en voorseries.

Experimenteer- en testcentrum

Nieuwe dingen uitproberen en ze tot in de perfectie afleveren

Eigen testcentrum met 10 testmachines en CO2-lasers met hoog vermogen

Analyseren en testen, uitproberen en verbeteren: speciale ontwikkelingsfasen van nieuwe of aangepaste profilingtechnologieën maken deel uit van onze bedrijfsfilosofie om gewoon een beetje meer voor u te doen. Op deze manier onderstrepen wij de vertrouwensvolle samenwerking met u - bovendien is ons proef- en testcentrum een belangrijke reden waarom wij ons hebben gevestigd als een van de wereldmarktleiders op het gebied van profileringstechnologie.

Proces integratie

Verschillende functies slim gecombineerd

Directe, veilige en economische integratie van bijkomende processen

De hogere eisen die aan onze profileertechnologieën worden gesteld, houden onder meer in dat steeds vaker geprofileerde producten moeten worden vervaardigd met een toenemend aantal functionaliteiten die niet met het rolvormproces alleen kunnen worden gerealiseerd. Wij integreren de bijkomende methodes en processen rechtstreeks in een rolvormlijn voor u..

70 jaar ervaring

Praktisch profileren met de professionals

Iedere nieuwe profileerlijn bevat 70 jaar ervaring

Onze ervaring van meer dan 70 jaar rolvormtechnologie en meer dan 2000 geleverde profileerlijnen zit in elke nieuwe profileerlijn, waardoor u praktische profileerlijnen krijgt die zijn afgestemd op uw productie-eisen.

Montage en afname

Volle snelheid vooruit vanaf het begin

Snelle en vlotte opstart van de productie

Naast innovatieve en individuele profileertechnologieën bieden wij u deskundige knowhow bij de montage en de inbedrijfstelling van uw profileermachine. De opstart van uw productie verloopt snel en vlot, zodat u van bij het begin een grote stap zet in de richting van de realisatie van uw ROI.

Inbedrijfname ter plaatse

Overdracht van knowhow brengt de productie op gang

Gerichte ondersteuning tijdens de inbedrijfname van de profileermachine

De snelle inbedrijfstelling van uw profileermachine ter plaatse is een belangrijke succesfactor voor uw productie, die vaak gebonden is aan krappe levertijden. Onze profileringsexperts zorgen ervoor dat de inbedrijfname en de processen die daar direct op volgen, soepel verlopen.

Training en scholingen

Bijzondere kennis die op praktische wijze wordt overgedragen

Individuele opleidingen zorgen voor een optimale kwaliteit van de processen

Met de juiste opleiding van uw bedienend personeel verzekert u een efficiënt gebruik en onderhoud van uw profileerlijn, een vlotte productie en een lange levensduur van de rolvormmachine. Wij brengen deze kennis snel en op een praktische manier over op uw medewerkers.ly.

procesketen

Individuele diensten door één enkele leverancier

Permanente betrouwbaarheid en hoge rendabiliteit met maximale ondersteuning

Onze uitgebreide dienstverlening omvat advies, modernisering, onderhoud en reparatie, alsmede de snelle levering van reserveonderdelen en componenten. Op die manier ondersteunen wij u bij het verzekeren van de permanente betrouwbaarheid en het hoge rendement van uw profileerlijn.

Contacteer onze rolvormspecialisten

Elke industrie heeft zijn eigen speciale technologische vereisten.en daarom zal ook uw bedrijf zijn eigen speciale vragen hebben over profileerlijnen en rolvormprocessen: onze experts hebben de antwoorden die u nodig hebt!

Kurt Vanlerberghe

Productmanager
Telefoon +32 (0)50 45 60 52
E-mail  kurt.vanlerberghe@vac-machines.be

V.A.C. MACHINES NV
Kleine Pathoekeweg 13-15
8000 Brugge
BELGIUM

www.belgium.dreistern.com

 

Neem nu contact op met uw persoonlijke contactpersoon

V.A.C. MACHINES
Kleine Pathoekeweg 13-15
8000 Brugge
BELGIUM

info@dreistern.com

Or contact us via:

+32 50 315083Contactform