Skip to main content

Profileren met een een persoonlijk karakter

Drie sterren- in elk opzicht

Ervaring, samenwerking en succes.Traditie,innovatie en inzet.De ideale samenhang tussen bedrijf, klant en productie: de naam Dreistern wordt door elk van onze 170 medewerkers tot leven gebracht.Omdat ieder precies weet welke verantwoordelijkheid hij heeft bij de productie van onze profileerlijnen.Dit garandeert dat u van ons rolvormtechnologie ontvangt met een gepersonaliseerd karakter en aan al uw behoeften voldoet.

Altijd een sterk partner

Innovatieve Profileerlijnen in de derde generatie

Sinds de oprichting in het jaar 1949 was Dreistern GmbH & Co. KG niet alleen een machine fabrikant maar legden bijzondere accenten met innovatieve profileerlijnen.Dipl.Ing Krückels is de derde generatie  die het familiebedrijf Dreistern bestuurd. Met de modernste technologieën voor profileermachines en uitgebreide know-how, hebben wij ons geprofileerd als een sterke partner voor nationale en internationale klanten uit een breed spectrum van industrieën.

Wij werken onder andere voor bedrijven uit volgende sectoren 

• Automtive & transport • Stockage & logistiek

• Elektrische industrie • meubelindustrie

• Bouwsector • Gespecialiseerde bedrijven in de ontwikkeling en productie van profielen

Over VAC-Machines

Met V.A.C. MACHINES kiest u voor een betrouwbare partner, dit kan u navragen bij één van onze vele tevreden klanten. Al de geleverde machines en lasersystemen zijn door het team van V.A.C. MACHINES geïnstalleerd en onderhouden.
Onze jarenlange ervaring maakt het verschil!

Bij V.A.C. MACHINES is passie voor technologie de motor van het bedrijf. Daarom vertegenwoordigen wij enkel premium machineconstructeurs en zoeken toegewijd naar de best passende oplossing voor uw productie-uitdagingen.

Service is voor V.A.C. MACHINES de sleutel voor het succes. Met een uitgebreid team van techniekers en een permanente binnendienst kunnen de klanten rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, mede door teleservice.

Met de know-how en jarenlange ervaring van V.A.C. MACHINES verbeteren we uw machinepark en optimaliseren uw productieproces. Samen vinden we de best passende oplossing voor uw bedrijf.

Neem nu contact op met uw persoonlijke contactpersoon

V.A.C. MACHINES
Kleine Pathoekeweg 13-15
8000 Brugge
BELGIUM

info@dreistern.com

Or contact us via:

+32 50 315083Contactform